Waarom zijn wij de beste?

Snelle service

Wij bieden snelle en veilige service aan om u te garanderen van een comfortabele aankomst op locatie. Contact opnemen kan bij ons altijd via onze website of telefoonnummer.

Contact met chauffeur

Direct contact met chauffeur zorgt ervoor dat wij u vlekkeloos brengen van A naar B. Geen tussenpersonen, geen miscommunicatie en geen fouten! U kunt alles direct afspreken met de chauffeur.

Meerdere locaties

Wij verlenen onze service op meerdere locaties binnen Noord-Holland. Wij halen u gerustloos op en zetten u af op de gewenste bestemming. Afzetten op verre plekken is bij ons ook mogelijk!

Onze services

Van en naar het vliegveld

Net geland of van plan om te gaan vliegen? Bij ons geniet u van uitstekende comfort tijdens uw rijs van en naar Schiphol. U communiceert direct met de chauffeur via telefoon om ervoor te zorgen dat we u op de goeie plek treffen. U kunt natuurlijk meerdere personen en/of baggage bij ons kwijt.Wij maken ook afspraken van tevoren indien nodig zodat wij direct voor u klaar staan bij het vliegveld zodra u geland bent.

In en rondom Vijfhuizen

Wij zijn gebaseerd in Vijfhuizen en Schiphol en verlenen ook service tot aan elke hoek van deze twee gebieden. Onze focus gaat uit naar maar is niet beperkt tot klanten binnen en rondom Vijfhuizen en Schiphol. Door middel van de Taxi ID frame kunt u zelf uitrekenen hoeveel uw reis kost! Onze chauffeurs zijn ook bekend met lokale restaurants, bezienswaardigheden en uitgaans-gelegenheden.

Ook in Haarlem

Haarlem behoort ook tot ons gebied van service. Ook tijdens de horeca-uurtjes kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen voor een rit. Wij rijden ook door Heemstede met plezier. Onze chauffeurs kunnen u ophalen op een plek waar u het best uitkomt en u afzetten op uw bestemming in en rondom al deze gebieden. Wij rijden ook ver, u kunt dat samen met ons regelen door contact met ons op te nemen.