Vijfhuizen Luchthaven Taxi is een bedrijf dat voornamelijk ritten uitvoert naar alle luchthavens in Nederland. Merendeels rijden wij vanuit Vijfhuizen en omgeving naar Schiphol. Wij doen dit tegen een hele lage prijs. Voor maar €30 rijden wij u naar Schiphol. Wij bieden deze service en prijzen 24/7 aan. Zo is er dus geen sprake van een nacht tarief wat de meeste taxi bedrijven wel hanteren.

U kan ook door ons op Schiphol of een andere luchthaven worden opgehaald. Dat is geen enkel probleem. Wanneer u reserveert via de website kunt u een retourrit reserveren. Wij zorgen dat er dan een taxi voor u klaar staat op Schiphol.

 

Betrouwbaar en vlot naar je bestemming

Vijfhuizen Luchthaven Taxi bent u altijd in goede handen. Wij rijden veilig en vlot naar alle bestemmingen die u wenst. We houden rekening met file’s en weten altijd de snelste route zodat u altijd op tijd aankomt op bestemming. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken. We komen altijd op tijd of ietsjes eerder, mocht u toch eerder willen vertrekken is dat natuurlijk geen enkel probleem!

Vijfhuizen Luchthaven Taxi zorgt altijd voor een aangename rit. veilig, op tijd en comfortabel aankomen bij u bestemming is ons doel. 

Schiphol Service

Vijfhuizen Luchthaven Taxi voert ritten uit naar Schiphol voor een vaste lage prijs. Wij zijn gespecialiseerd in taxi ritten van en naar Schiphol. Wij zijn er ons van bewust dat de klant geen zin heeft om te controleren of de taxi nou wel of niet komt. Daarom bellen wij altijd een uur van te voren op dat de taxi onderweg is

 

 

023 202 1376

Reserveer een taxi bij het beste taxi bedrijf van Vijfhuizen & omgeving

Altijd een taxi – vaste lage prijs – 24/7 beschikbaar – Schiphol Service